BO På CDS

Come and train

BO PÅ CDS UNDER DIN TRÆNING

På CDS har vi skabt plads, så du kan komme og bo på lige over vores dansestudie. Der vil være plads tilat være dig selv, udforske de Københavnske gader, og selfølgelig træne en helt masse i vores 150 kvadratmenter dansestudie. Du får dit eget soveværelse, badeværelse og brusebad. Vi har også et rum, hvor du kan træne eller strække ud alene, hvis du gerne vil det.  

Copenhagen Dance Space

CDS LEJLIGHED

Et ophold i CDS-lejligheden betyder en hel uge med dans, luksus og fuldt fokus på din personlige dans og din udvikling.
Vores CDS-lejlighed ligger på første sal i vores bygning, hvilket betyder, at du vil være i stand til at gå til en dansetime uden at gå udenfor. Nedenunder vil der også være et køkken til rådighed, hvor du kan varme mad, samt opbevarer. 

Lejligheden har alt hvad du behøver for at opnå den perfekte get away, der også giver dig en følelse af at blive forkælet. Lejligheden har samme stemning som at bo på et hotel, med eget badeværelse, eget bad, skab, dobbeltseng med fuldt sengetøj og alt nødvendigt, internet, vandkedel til te og kaffe, håndklæder, shampoo og alt hvad du behøver.

Pakken i en uge inkluderer 25 + dansetimer, individuel feedback, fotoshoot og coaching. Klasser i alle stilarter, moderne, hip hop, grooves, hæle, teknik, forbedring, cardio og listen fortsætter.

En hel uge inkl. 25 dansetimer og ophold i lejligheden koster 10.000 kr.
CDS tilbyder danserejser til København, hvor vi tager os af al bolig, tidsplan, private dansetimer, fotoshoots, videoshoots og mere.

Kontakt os endelig så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig

Apply Today and Become Part of Our Family

EAT. SLEEP. dance. REPEAT.