VÆR MED NÅR VI STARTER
UDDANNELSEN OP IGEN!

Afspil video

Copenhagen Dance Space

10 Måneders uddannelse

Copenhagen Dance Education er en dagsuddannelse som Copenhagen Dance Space tilbyder under ledelse, kreativ udvikling og personlig feedback til eleven, af danser og koreograf Didde Mie From og leder af CDS Josefin Bjerkensjø Canfield.

Med udgangspunkt i specialisering og udvikling indenfor den kommercielle dansescenes trinsprog og udtryk, kombineret med den ekspressive og visuelle, eksperimenterende dansegenre som bevæger sig i teatrets rum og forestillingernes verden.

Ideen med uddannelsen et at skabe stærke og scenevante dansere, der forstår at tilføje den kommercielle scene et kunstnerisk og unikt udtryk.

Vi tager den enkelte elevs talent alvorligt og arbejder på at give dem alle de rigtige redskaber til at udvikle netop deres stil og udtryk. Alle ses og arbejdes med ud fra netop deres kundskab og ønske om mål. Vi arbejder løbende med mange kreative opgaver, som at skabe et piece, arbejde med hvem i gruppen er koreografen og danseren, partnering, tricks, løft osv. 

Udover dette får eleven også mulighed for at arbejde foran et kamera, være en del af mindre danse shows og optrædender, kreative klasser med livemusik, klasser i arbejde med egen koreografi og forståelse for opbyggelse af samme, partnerarbejde, klargørelse til undervisningssituationer, akrobatiske timer samt egen afgangsforestilling på en større teater i KBH. Tidligere forestillinger under uddannelsen er afholdt på Pakhus 11, Nikolaj Kunsthal, Flysimulatoren Amager, Østregasværk og VEGA.

Som en del af uddannelsen får eleven mulighed for at rejse til Los Angeles i Vinteren 2021 og modtage undervisning fra branchens vigtigste koreografer og dansere. 

Derudover får eleverne månedlig feedback og evaluering, som en del af deres forløb, både af uddannelsesleder Josefin Bjerkensjø men også af de forskellige undervisere i perioden.

Optagelse på uddannelsen foregår via indsendelse af videomateriale samt information om tidligere erfaring både indenfor optræden og undervisning – Eleverne udvælges af Josefin Bjerkensjø Canfield. Send lidt tekst om dig selv til copenhagendancespace@gmail.com – samt videoklip hvor du danser og vi svarer dig hurtigst muligt.

Uddannelsen har 25 faste timer om ugen, hverdage fra 9.00 – 15.00.

Over 250 elever har gennemført uddannelsen i løbet af de sidste 7 år, og den kommende sæson byder på massere af nye spændende initiativer.

Undervisere på uddannelsen er Ricky Jinks UK, Lukas McFarlane UK, Ainsley Rickets UK, Dean Lee UK; Mary Ann Charvez US, Andye J US, Sienna Lyons US, Mark Philip DK, Stephanie Thomasen DK, Didde Mie Lykke From DK, Kimberley Taylor UK, Ali Hayder DK, Zachary Venegas US, Juliette Shauffus DK, Rachel Kay UK, Zacc Milne UK, Kerrie Milne UK, Niko O Holi UK, Jaron Johnson UK, Karon Lynn UK, og mange flere. 80% af uddannelsens timer undervises af anerkendte udenlandske undervisere.

Ud over danserelaterede timer fokuseres der på at danseren er i god form. Derfor indgår Reformer timer, Barre timer, Turns klasser, Tricks & Jumps Timer, Hot Yoga, Strong Core, Cardio timer, Cirkel Træning, Løbe Sessioner og meget mere.

Uddannelsen tager et max af 25 elever ind. 

Vores kommende sæson vil tage plads i nye lokaler, Danmarks største danse studie. Her kan alle timer tage form og hjælpe eleven med at få den absolut bedste træning.

Ved års afslutning modtager man sit CV, udarbejdet af Copenhagen Dance Space i samarbejde med eleven selv, samt udtalelse/anbefaling fra Josefin Bjerkensjø, eksamens bevis, samt head shot taget af professionel fotograf i fotostudie.

– Så er denne uddannelse noget for dig.

“Jeg tror på at se eleverne for dem de er, vil bringe den rigtige danser frem i dem!”

VI TILBYDER

CDE TILBYDER DIG

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os!

Hør tidligere deltagere

udtalelser her

CDE AFSLUTNINGSSHOW

D. 13 juni åbner vi igen dørene for årgang
#9’s afslutningsshow. 

Billeder fra CDE Årgange

Træn med eksperterne

Mød dine undervisere

Didde Mie From

Koreograf, Underviser & Creative Director

Nicklas Milling

Koreograf & Underviser

Lisa Spencer

Underviser

Mille Lund

Koreograf & Underviser

COPENHAGEN DANCE SPACE

WE EDUCATE THE NEXT
GENERATION OF DANCERS