Join The Family

copenhagen dance education
København

CDS

10 month education

Copenhagen Dance Education er en dagsuddannelse som Copenhagen Dance Space tilbyder under ledelse, kreativ udvikling og personlig feedback til eleven, af danser og koreograf Didde Mie From og leder af CDS Josefin Bjerkensjø Canfield.

Med udgangspunkt i specialisering og udvikling indenfor den kommercielle dansescenes trinsprog og udtryk, kombineret med den ekspressive og visuelle, eksperimenterende dansegenre som bevæger sig i teatrets rum og forestillingernes verden.

Ideen med uddannelsen et at skabe stærke og scenevante dansere, der forstår at tilføje den kommercielle scene et kunstnerisk og unikt udtryk.

Vi tager den enkelte elevs talent alvorligt og arbejder på at give dem alle de rigtige redskaber til at udvikle netop deres stil og udtryk. Alle ses og arbejdes med ud fra netop deres kundskab og ønske om mål. Vi arbejder løbende med mange kreative opgaver, som at skabe et piece, arbejde med hvem i gruppen er koreografen og danseren, partnering, tricks, løft osv. 

Udover dette får eleven også mulighed for at arbejde foran et kamera, være en del af mindre danse shows og optrædender, kreative klasser med livemusik, klasser i arbejde med egen koreografi og forståelse for opbyggelse af samme, partnerarbejde, klargørelse til undervisningssituationer, akrobatiske timer samt egen afgangsforestilling på en større teater i KBH. Tidligere forestillinger under uddannelsen er afholdt på Pakhus 11, Nikolaj Kunsthal, Flysimulatoren Amager, Østregasværk og VEGA.

Som en del af uddannelsen får eleven mulighed for at rejse til Los Angeles i Vinteren 2021 og modtage undervisning fra branchens vigtigste koreografer og dansere. 

Derudover får eleverne månedlig feedback og evaluering, som en del af deres forløb, både af uddannelsesleder Josefin Bjerkensjø men også af de forskellige undervisere i perioden.

Optagelse på uddannelsen foregår via indsendelse af videomateriale samt information om tidligere erfaring både indenfor optræden og undervisning – Eleverne udvælges af Josefin Bjerkensjø Canfield. Send lidt tekst om dig selv til copenhagendancespace@gmail.com – samt videoklip hvor du danser og vi svarer dig hurtigst muligt.

Uddannelsen har 25 faste timer om ugen, hverdage fra 9.00 – 15.00.

Over 250 elever har gennemført uddannelsen i løbet af de sidste 7 år, og den kommende sæson byder på massere af nye spændende initiativer.

Undervisere på uddannelsen Ricky Jinks UK, Brian Friedman US, Ainsley Ricketts UK, Zacc Milne IE, Kerrie Milne IE, Caetlyn Watson AU, Dean Lee UK,  Mary Ann Charvez US, Andye J US, Sienna Lyons US, Mark Philip DK, Stephanie Thomasen DK, Didde Mie Lykke From DK, Maximilian UK, Kimberley Taylor UK, Sisco Gomez UK, Ali Hayder DK, Zachary Venegas US, Juliette Shauffus Dk, Rachel Kay UK og mange mange flere. 80% af uddannelsens timer undervises af anerkendte udenlandske undervisere.

Ud over danserelaterede timer fokuseres der på at danseren er i god form. Derfor indgår Reformer timer, Barre timer, Turns klasser, Tricks & Jumps Timer, Hot Yoga, Strong Core, Cardio timer, Cirkel Træning, Løbe Sessioner og meget mere.

Uddannelsen tager et max af 25 elever ind. 

Vores kommende sæson vil tage plads i nye lokaler, Danmarks største danse studie. Her kan alle timer tage form og hjælpe eleven med at få den absolut bedste træning.

Ved års afslutning modtager man sit CV, udarbejdet af Copenhagen Dance Space i samarbejde med eleven selv, samt udtalelse/anbefaling fra Josefin Bjerkensjø, eksamens bevis, samt head shot taget af professionel fotograf i fotostudie.

– Så er denne uddannelse noget for dig.

“Jeg tror på at se eleverne for dem de er, vil bringe den rigtige danser frem i dem!”

Pris for fuld uddannelse:

Uden Los Angeles Rejse: DKK 62.000,

Med rejse DKK 79.000,-

Betaling: copenhagendancespace@gmail.com

Ved fuld betaling ved tilmelding: DKK 58.000,- // spar DKK 4.000,-

Ratebetaling:  DKK 32.000 kr. v. tilmelding. Herefter  12.000 kr. rate 1 og herefter 3 rater af 10.000 kr.

Photos from CDE

All You Need To Know

Ofte stillede spørgsmål

Uddannelsen har 60 udenlandske undervisere.

Vi har fysisk træning 3 gange om ugen. Cardio, stamina og styrke der ligger  mandag, onsdag og fredag. 1 Modul er 1 time og 15 min.

Man kan ikke være total begynder hvis man ønsker at tage CDE, man skal have kendskab med at tage timer og være tryg i sit eget trinsprog. Forstået på den måde, at man skal vide hvorfor man starter, hvad man påtænker at skulle have ud af det. Men om ens styrke er kommerciel koreografi, freestyle eller moderne er ikke vigtigt.

Vi holder frokost hver dag 11.30 – 12.15 og dette sørger man selv for, vi har køkken så man kan forberede mad og også have sin frokost i køleskab fra morgenstunden.

Man kan købe t shirts, hoodies, bukser , kuffert mm. til en god pris. Dette er med særligt årgangs logo – så i år CDE # 8

Man får 2 shoots, et inden juleferien som altid bliver taget på refshaleøen, i sort hvid fuld body look, og et shoot som er headshots i studie, som både bruges i program og foyer til afgangsshowet, samt man får det i print og på mail sammen med afgangsbevis, så man kan bruge det til auditions med sit cv.

Vi har løbende besøg af Katrine Nordahl, vores faste videograf, som både filmer impro klasser og viben i timen, men også faktiske video klasser hvor man får en video af sig selv.

Black box projekt er hvor man på uddannelsen arbejder på en solo eller en duet man optræder med i en black box og får derefter feedback af branche folk, agency dansere og undervisere.

All You Need To Know

Interview with Ricky Jinks

Play Video

Hør tidligere deltagere

udtalelser her

vi kan udvikle dig!

Apply Today and Become Part of Our Family

EAT. SLEEP. dance. REPEAT.