HANDELSBETINGELSER

(CVR: 33350279) – Opdateret 5. dec. 2020
Telefon: +45 22792600
E-mail: copenhagendancespace@gmail.com

PRISER

Hos Copenhagen Dance Space tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endividere forebeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

BETALING FOR FYSISKE VARER

Copenhagen Dance Space modtager betaling for varer købt i shoppen med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard via Stripe. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

BETALING FOR YDELSER

Betalinger for ydelser såsom holddeltagelse m.m.  sker forud og kan ikke refunderes, medmindre man kan vise en lægeerklæring på at man ikke er i fysisk tilstand til at deltage i kommende sæson. 

Alt betaling sker via. fakturaforsendelse ved tilmelding. 

LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER

Copenhagen Dance Space sender varer købt over webshoppen, og bliver leveret med et fragtfirma, på den givne leveringsadresse, der angives ved bestillingen inden for 14 dage.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Der kan leveres varer alle ugens hverdage, efter aftale.  

Opstår der nogle problemer med levering af varer kan du skrive på josefinecaroline@copenhagendancespace.dk.

REKLAMATIONSRET & FORTRYDELSESRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere senest 14 dage efter at du har opdaget manglen/fejlen. Copenhagen Dance Space vil ikke dække for returneringsomkostningerne. 
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 

Copenhagen Dance Space
Borups Allé 114
2000 Frederiksberg
josefinecaroline@copenhagendancespace.dk
TLF: +45 27293129

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske produkter. 

Perioden regnes fra den dag; 

– Hvor du modtager ordren
– Får den sidste varer i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale eller forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgang. 
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele. 
– Den første varer i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 

Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. 
Meddelelsen skal gives pr. mail på josefinecaroline@copenhagendancespace.dk. 

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varer retur til os skal du udfylde vedlagte Returseddel og sende varen til: 

Copenhagen Dance Space
Borups Allé 114
2000 Frederiksberg

REKLAMATIONSRET & FORTRYDELSESRET FOR YDELSER

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklationsret på tjenesteydelser såsom kontigenter, holddeltagelse ect. Derfor bedes du kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle fejl eller mangler ved tjenesteydelsern, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

TILBAGEBETALING AF FYSISKE VARER

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

KLAGEMULIGHEDER - OVERSIGT & LINKS

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: copenhagendancespace@gmail.com

PRIVATLIVSPOLITIK & DATABESKYTTELSE

Du finder Copenhagen Dance Space’s privatlivspolitik her.