Copenhagen Dance Space

Hvem er vi?

Danmarks største dansestudie

Copenhagen Dance Space

Copenhagen Dance Space er grundlagt af ejer Josefin Bjerkensjø Canfield i 2009. 

CDS startede på Sankt Pedersstræde 43 B i KBH K. Virksomheden er i sin enkelthed bygget op omkring målsætningen om at udvikle stærke, scenevante og unikke dansere. Samt skabe spektakulære, innovative events med stor kunstnerisk værdi og originale danserteaterforestillinger med højt fagligt niveau. 

Copenhagen Dance Space er en danseskole, danseuddannelse, danse agency, management, showbooking, danserejser, teaterforestillinger, danseevent arrangør, showbooking, dramaundervisning, sangundervisning, fotoshoots og meget mere. 

Aftenskole, danseuddannelse, eventbureau og konceptudvikling under kyndig ledelse af Josefin Bjerkensjö.

Josefins professionelle mission: ”Min drøm er at dans bliver et lige så universelt sprog som musik, film og tv. Jeg ønsker at dans bliver et sprog alle lærer at forstå – også selvom de ikke taler det. Dans kan udtrykke de stærkeste følelser og sige så meget uden at fortælle alting. Copenhagen Dance Space er det rum hvor dansen lever i samspil med musik, teater og utallige talentfulde kunstnere.”

Alle hold samt uddannelser hos Copenhagen Dance Space indgår under vores uddannelsesforløb for øvede og professionelle elever. 

Afspil video

TEAM SHOWCASE

CDS Owner & Founder

Josefin Bjerkensjø Canfield

Josefin har arbejdet med dans, shows og teater siden 2001. 

Interesserne er mange, men hoved fokus er at guide talenter på rette vej til at kunne leve af sin passion, være tro mod visionen om at være original I alt der skabes under virksomheden og altid have samme høje kvalitet I alt hvad der går under hendes navn.
 
Hendes cv som iværksætter indeholder opstart af foreningen Deluxe Dans I Fredensborg og modtagelse af fritids lederprisen for frivilligt arbejde med unge som den yngste I Dk historie. 
Josefin har skabt hele brandet CDS , Cdsagency, CDE og CCC som var det første koncept under virksomheden.
 
Derudover var Josefin med til at skabe Teater La Vie og Deluxe jule forestillinger som var et frivilligt projekt det samlede over 200.000 kr. Ind I velgørenhed. Pengene gik bl.a. til Rope of hope skabt af sangerinde Medina, Læger uden grænser og kræftens bekæmpelse.
 
Josefin har koreograferet, iscenesat og skabt originale teater opsætninger på nogle af DK s største teatre som Folketeatret, Hippodromen, Østregasværk, Pakhus 11, Dansekapellet & Kulturværftet. 
 
Koordinator og skaber af nogle af DK’s største danse events på teatre som Det Kongelige Teater Gammel Scene, Det kongelige musik konservatorie, Tivolis koncert sal, Bremen teater og Østergasværk. 
 
Skabt store events og koreograferet til corporate events og kunder som Maersk, Novo Nordisk, Magasin Du nord og hotel sankt Petri, på Store Vega, lokomotiv værkstedet & Øksnehallen. 
 
Samarbejde med Universal Music DK, Brian Friedman US, Jerry Reeve UK & Amck DK.

Signe Grønnebæk

Copenhagen Dance Space

Simon
Glæsel

Simon Glæsel

Copenhagen Dance Space

Mille
Bach

Mille Bach

Copenhagen Dance Space

DIDDE MIE
FROM

Didde Mie FRom

Copenhagen Dance Space

Rikke
Nordahl

Rikke Nordahl

Copenhagen Dance Space

Katrine Nordahl

Copenhagen Dance SpaceDu finder os her!

Borups Allé 114, Frederiksberg 2000, København

+45 22 79 26 00

Danmarks største dansestudie

Copenhagen Dance Space

Copenhagen Dance Space består af en dansesal på 150 m2, et fotostudio, lounge område, toiletter og bad, et køkken til brug for alle, entre med CDS Merch, et smukt privat værelse med bad og toilet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our studio

Visual!

Copenhagen Dance Space er passioneret omkring det visuelle, det grafiske og det æstetiske. Derfor optager vi mange billeder, film og produktioner, der både bruges som promotion-materiale, men også som en del af undervisningen, så eleverne bliver vant til kamera og produktion.

Vi har også vores egen stylist Julie Herman. 
Check hendes instagram ud for hendes kreationer og fantastiske stil i tøj og sammensætning.

Vi samarbejder også med adskillige dygtige fotografer – heriblandt stillfotografer Frederik Kastupsen og Bahadir Badi Berber samt filmfotografer Emil Vilhelmsen og Katrine Nordahl.

CDS producerer danse-konceptvideoer, kortfilms-dansevideoer og musikvideoer – her er et lille indblik i vores visuelle univers:

Se visuelle videoer her

CDS Boutique

  • Ansigtsbehandlinger
  • Frisør
  • Makeupartist
  • Neglestylist
  • Eyelash Extensions
  • Brow Lamination & Lash Lift
  • Stylist & Personlig Shopper
  • Fotograf & Fotostudie
  • Personlig Træning & Kostvejledning

Book din første tid med vores fantastiske butik ejere. 

vores butik

Take a peek

Danmarks største dansestudie

Copenhagen dance space

Copenhagen Dance Space blev grundlagt af ejer Josefin Bjerkensjø Canfield i 2009, og har siden da haft flere end 1000 dansere igennem sit danse studie. Her ses lidt stemningsbilleder af de forskellige shows, fotoshoots mm.  

since 2011

Apply Today and Become Part of Our Family

EAT. SLEEP. dance. REPEAT.