intense 1 to 1

Individual program

Invest in yourself

Individual program

Hos Copenhagen Dance Space kan du til en hver tid booke en eneundervisnings time eller et forløb. Om du ønsker at fordybe dig i en stilart, klargøre dig selv til konkurrence eller skal arbejde med personligt udtryk.

Vi kan tilbyde undervisning til den enkelte danser ud fra hvad der er af ønsker og mål. Vi tilbyder også køb af større pakker inkl. shoots.

Skriv til os og vi får lavet et godt forløb til dig.

EXCLUSIVE

hvad du kan forvente

Man skal være forberedt på at træne en af de mest intensive timer i sit liv. Fokus er 100 Procent på eleven i den fulde time og derfor er det fysisk og mentalt hårdt.

Man kan forvente at man går derfra med mange virkelig brugbare noter til sin udførelse, teknik og kunnen, hvilket man kan bruge når man tager timer fremover.

Man skal være indstillet på at træne hårdt og give alt af sig selv, hvorfor vi også anbefaler at enetimer er til dem som har ønsket om at tage sin dans et skridt videre  og virkelig være klar på at arbejde med sig selv.

Man får en fuld time fyldt med feedback, gode noter og masser af kritik. Underviseren vil filme med egen mobil inden timen er slut. Således kan man kombinere både noter  og feedback med det man ser på videoen, på den måde kan man huske at bruge disse noter til timer man tager efterfølgende.

En enkelt enetime inkl. IKKE shoot og video, men køber man coaches forløb eller en pakke så hører der video og photoshoot med.

Dine undervisere

Koreograf & performer

CDS Management
Didde mie from
Josefin Bjerkensjö Canfield

Didde og Josefin vil være dine faste coaches og vurdere hvilken slags træning og undervisning der er bedst for dig. Der vil også være mulighed for at specifikke undervisere kan imødekommes. 

Med Individual coach program får du enetimer med 100% udgangspunkt i dit potentiale og talent, således at du kan tage din dans til næste niveau.
Didde Mie From underviser klasser, samt Mille Lund & Ida Vibe (alle sammen CDSmanagement) de går i dybden med elevens tekniske kunnen, brug af center og udtryk, arbejder med personligt udtryk og stil, samt sørger for at danseren efter endt forløb har en bedre forståelse af sine egne styrker og sit personlige brand.
 
Josefin giver feedback og hjælper med via fotoshoot og video, at skabe en persona som passer til danseren, igennem materiale eleven kan bruge efterfølgende. 
Hele programmet er med at til give eleven et udgangspunkt til at være et skridt tættere på egen personlig forståelse og mange niveauer dygtigere.

Foto shoot fra program

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Ethvert niveau vil kunne deltage på dette program i og med at vi tager forbehold for den enkelte persons niveau.

Selvfølgelig dit altid glade humør, masser af vand og gåpåmod! 

Alle dine enetimer kommer til at være på Copenhagen Dance Space.

En hver alder er mere end velkommen. Programmet bliver tilrettelagt i forhold til alder, niveau og mål. 

Kontakt os for interesse

    Won’t Happen In One Day

    don't give up with out trying