Exclusive Teen Program // kompagni stor

12-16 år

4 timer om ugen

et stærkt sammenhold

CDS Teen Program

Exclusive Teen Program // Kompagni stor

StOR har eksisteret siden 2014 og er DK s første teen program.

Fokus er at få de nye teens klar til at blive den nye generation af stærke individuelle dansere. 

StOR er et teen uddannelsesforløb for unge talentfulde dansere, 4 faste timer om ugen. Både moderne/contemporary, commercial og urban experimental.

StOR kompagni er for letøvede til øvede dansere. Uddannelsen tilbyder faste timer med højt niveau af branchens dygtigste. Herunder workshops, danse-inspirationsrejse til London i påsken og teaterproduktion samt fotoshoot.

Dette er Kompagni StORs kommende 6 årgang.

StOR har 4 ugentlige timer, 4 workshops af 3 timer, fotoshoots, videoshoot, sceneerfaring i form af optræden til div. shows og events, dansetur til London, intensive danseforløb med dansere fra USA & UK, foredrag og meget meget mere.

StOR kompagni danser sin egen teaterproduktion i foråret 2020, samt deltager i danseteater forestilling under CDS i Juni 2019.

StOR startede i 2016 og har allerede nu optrådt i Tivolis Koncertsal med rapperen Son of Sun, på Dansekapellet, i dansehallerne til Lona Nights, gået til finalen i Danmark har talent 2017, optrådt til smilfondens jubilæum, til flashmobs, TV-reklamer og større skole shows.

Over 100 unge er gået igennem forløbet de sidste tre år, dette er uddannelsesforløbet der giver de unge talentfulde dansere mulighed for at tage deres dans til et nyt niveau og udvikle sig med høj fart. Deltagerne vil være omringet af unge, talentfulde dansere med stort engagement og motivation.

Man bliver altså med denne gruppe en del af et kompagni og træner på niveau med øvede voksne dansere.

UGENTLIG TIMER:

– Er dette program noget for dig?

for tilmedling af Kompagni Stor 20/21:

Stor konceptet med alle 4 timer, Egen teater forestilling på Dansk Teater, Fotoshoot og en weeekend træning koster 15.500 kr. 

Derudover tilbydes de at komme til London i Foråret og det koster yderligere 8000 kr. for 4 dage ALT INKL. // undtagen mad.
 

FOR MERE INFO OM OG OPTAGELSE SKRIV ENDELIG TIL OS: COPENHAGENDANCESPACE@GMAIL.COM

 

Se tideligere dansere

Tideligere/nuværende medlemmers

Udtalelser her

Let's get the dance training on!

go beyond your limits