priser

STOR Teen program

1 hold // 5.000 kr. 
3 HOLD // 12.000 KR. 
12.000 kr. // uden london tur
19.000 kr. // inkl. lonodon tur

company class torsdag

5.800 kr.

Denne klasse giver dig følelsen af at tage klasser i Los Angeles og London, samme energi og høje niveau er overskriften på denne time.

Torsdag aften er workshop vibe og alle klasser har fokus på at nå at lære meget koreografi og altid high level advanced fra hver eneste koreograf.

Dette hold er for øvede og professionelle. Denne klasse vil en gang om måneden blive filmet og elever får materialet udleveret samme uge.

Inkl: Industry ready, 100% commercial choreography, Mock audition, Rehearsals sessions, formation træning, kameratræning, m.m…

ladies night

5.800 kr.

Det er en advanced class for female øvede/professionelle dansere.

60% af timerne er i hæle, derudover commercial, contemporary & stage performance class.

Det er en hel sæson inkl. fotoshoot mockaudition, individuel feedback, agent møder m.m.

performance class

7.500 kr. inkl. fotoshoot

josefin company class

5.800 kr.

På Josefin’s company class kan man ikke vide præcis hvilken klasse man får, da det kan være moderne inspireret, commercial kreativt eller mere grooves med lidt stage vibe. Alle klasser har det samme til fælles at det altid er Josefin der underviser og har fokus på at hjælpe elever med at få et mere universelt trinsprog og personligt udtryk. Der er fokus på musikalitet og kvalitet i bevægelserne. Derudover er der fokus på individuel feedback, at blive udfordret mentalt også samt rykke sin dans i måden man tænker sin udførsel.

conpemporary company class

5.800 kr.

Contemporary Company Class er holdet til dig der elsker at udtrykke dig via din dans, med koreografi lavet til at du kan udforske følelser, stemninger og komme langt ud i dit trinsprog. Her undervises contemporary, moderne, experimental hip hop, improvisation og teknik. Undervisere på dette hold er Ricky Jinks, Ainsley Ricketts, Mille Lund, Nikoline Due, Jens Brønddum, Sam Parry, Stephanie Thomasen, Mark Phillip, Didde Mie From og mange flere. 

exclusive teens

5.800 kr. inkl. fotoshoot

Fokus på, hip hop, commercial, contemporary, experimental og kreative timer.
Det er for letøvede til øvede dansere. Uddannelsen tilbyder faste timer med højt niveau af branchens dygtigste. Herunder workshops, danse-inspirationsrejse til London i påsken og teaterproduktion samt fotoshoot.

TADA 30

6.900 kr. inkl. fotoshoot

Konceptet er at samle 20 stærke kvindelige dansere I et ensemble som træner alt andet end hvad der ellers trænes på CDS, det er tid til at skabe de show girls CDS huser. TADA 20 træner alt indenfor show genren, musical, burlesque, cabaret, latin, standard, tap, jazz, musical jazz, kor træning, drama og meget mere.

work program

22.500 kr.

WORK PROGRAM er både træning i at klare audition situationer, at kunne lip synke samtidig med man danser, lære basic latin trin, teknik i drejninger og walks og meget mere. Dette forløb gør danseren så alsidig som mulig inden for den kommercielle scene i underholdnings branchen.

ladies class

5.800 kr. inkl. fotoshoot

På ladies class vil det primære fokus være at lave teknikken bag at danse i stiletter, både dreje i dem, gå i dem, pose i dem og listen fortsætter. Man vil lære koreografi i nogle klasser, mens andre klasser vil have fokus på selve teknikken og udtrykket bag. Få gange kan dette hold have en commercial time i flade sko eller en jazz time i bare fødder, men det er primært hæle der er fokus.

pro class

6.000 kr. inkl. fotoshoot

Holdet for de øvede og professionelle dansere, som ønsker at deltage i en høj niveau time som er designet til at udfordre danserne og skabe situationer som de ville møde på jobs. Der trænes i alle stilarter, med primært fokus på performance og udførelse. Alle dansere presses maximalt og vil få en klasse som både udfordrer fysisk men også psykisk. Vi skaber mock audition situationer, rehearsal situationer, filmer klasser, danser solo, arbejder med formationer og scene skift , spejle koreografi og alt det som hører med til at være en professionel danser. Dette hold kræver ansøgning. 

jylland/fyn company class

9.500 kr. // 10 lørdage inkl. fotoshoot

ida vibe danseteater

3.500 kr.

Ida Vibe Danse Teater giver danserne mulighed for at være en del af en gruppe som bruges til skoleforestillinger, videoer og andre anderledes kreative performances. 
Ida Vibe bruger sin ugentlig time på at arbejde kreativt, hjælpe danserne med at udvikle deres improvisations talent samt at udtrykke sig via freestyle.
Hele gruppen arbejder på mindre og større forestillinger som bruges til forskellige ting, her lønnes danserne også nogle gange.

bjerkensjöe & from

4.000 kr. hele året
1.000 kr for et forløb

Dette hold kræver teknisk erfaring samt at man er øvet og vant til at lære koreografi og også vant til at optræde.

commercial class simon & Victoria

4.500 kr.

På dette hold får du som en elev en kæmpe fest, både Simon & Victoria elsker genren pop commercial. På dette hold er der fokus på at være feminin, kunne de korrekte udførelser inden for stage commercial pop genren hvor fokus er at være skrap, ramme alt præcist og kunne finde sin indre kvinde frem. 
Du skal have et ønske om at danse stort, fuldt ud og være klar på en klasse med 150 % energi. 

Toby deedaran

3.400 kr.

WORK

22.500 kr.

agency prep

6.500 kr.

Kompagni8

9.500 kr.

Kompag9 Danseteater

pris: -----

Kompag9 danse teater er CDS voksne kompagni hvor gruppen er samlet ud fra deres kunnen indenfor freestyle og impro.
 
Gruppen er skabt med fokus på at skabe forestillinger med teatralsk islæt, en god portion af humor og masser af personligt danse udtryk.

kompagni10

9.500 kr.

Kompagni10 er CDS Teen Kompagni med 10 af DK’s aller dygtigste female dansere!
 
Kompagni 10 arbejder på gøre danserne gode til alle stilarter så de kan yde deres bedste til de mange forestillinger de har hvert år.

Kompagni11

9.500 kr.

House of talent

6.500 kr.

Sangundervisning

et forløb af 10 timer // 40 min // 4.500 kr.
1 lektion // 40 min // 550 kr. 
En hel sæson // 12.500 kr.

Dramaundervisning

pr. lektion // 60 min // 800 kr. 
10 lektioner // 6.500 kr.

Copenhagen dance education // Jylland

55.000 kr. for hel sæson (10 mdr)
inkl. Los Angeles tur // 72.500 kr.

copenhagen dance education

62.000 kr. for hel sæson (10 mdr)
INKL. LOS ANGELES TUR // 79.500 KR.

get flexible

3.000 kr.

take yourself serious

7.000 kr.

Et komprimeret intenst dansekoncept for dig som ønsker at fokusere på udførelse, teknik, styrke, basics, fysisk træning og egen udvikling. Dette hold er inspireret af tankegangen fra CDS uddannelsen Copenhagen Dance Education og giver eleven samme fokus som på uddannelsen med i et komprimeret koncept.

Get fit

3.000 kr. // hel sæson
350 kr. pr. mdr.

Dette er et koncept der består af high intensive training, hvor der bliver fokuseret på styrke, udholdenhed, koordination, balance & power.
 
Denne time er et must for alle dansere, og er et fantastisk tilbud til både ex dansere, ex gymnaster eller andre der har arbejdet med deres krop til musik før i tiden, til dem der gerne vil i super form.

Free Your Body

Dance. Show. performance