Sangundervisning

Use your voice to express yourself

styrk din sangstemme

Et program med 100% fokus på dig og din sangstemme. Lær de rigtige teknikker og bliv klar til at optræde foran et publikum!
Det er et intimt program hvor du med Ida vil frembringe det bedste i dig og din stemme. 

Vocal coaching

Du har nu muligheder for at træne med en vocal coach sådan at du kan blive klargjort til både audition, optræden og indspilning. Dette forløb er til dig som ønsker at tage din sang til det næste niveau og som ønsker at leve af at synge professionelt. Forløbet købes med 5 gange af 35 min.

For information om forløbet, så skriv endelig til os

Sangtimer

Her trænes teknikker og opvarmningsøvelser som danner grundlag for at synge diverse sange. Der er rig mulighed for at være med til at udvælge sangene selv. Sangen akkompagneres af klaver. Sangtimerne foregår som eneundervisning, men der er også mulighed for at man kan gå sammen, to og to. Undervisning er som udgangspunkt hhv. 35 eller 40 minutter, én gang om uden i en sæson, men vi kan arrangere 1-times undervisning, samt klippekorts ordning med 10 gange. Der arbejdes i fællesskab med underviseren på at finde frem til præcis det mål som elever selv ønsker at sætte, samt finde den stil som den enkelte elev ønsker at have i sin sang. Der er mulighed for at enkelte elever bliver spurgt om at optræde til danseskolens afslutningsshow, alle elever får muligheden for at deltage i en julekoncert og forårskoncert. Vi tilbyder både sang for begyndere og øvede elever.

Her er din Sangunderviser

Ida Spinner er sangerinde og sangskriver med mere end 20 års erfaring i branchen. Allerede som 17 årig kom hun med i Axis Mundi, et projekt startet af Jacob Moth, en tidligere Savage Rose guitarist. Kort efter blev hun kor sangerinde for den dengang plade aktuelle Ann-Louise, og har også optrådt med bandet Saybia. Ida har medvirket på adskillige albums af bl.a. Yasmin, The Bioriginals, Son of Sun, Byræven, Melomani, Subterranean Street Society mfl., og har indsunget reklamesange til TV. 

I 2009 færdiggjorde hun albummet “In The Dark” med Thomas Dahl, som hun havde duoen WOLF LIES DOWN med. Pladen blev mixet af Troels Abrahamsen fra Veto. Alt kan høres på samtlige streamingtjenester. Sidenhen har Ida i samarbejde med Louis Puggard Müller, komponeret musik til de store produktioner fra Copenhagen Dance Space og ofte også været en del af showet. Ida Spinner har undervist i sang i 10 år og har selv optrådt på mange af landets scener lige fra Rust og Pumpehuset til Det Kongelige Teater.

Vocal coach:

Vil du blive en god vokalist med stor spændevidde, synge backup kor i musicals, eller bare have lidt mere kontrol og viden om din stemme, hjælper Ida dig med arbejdet det kræver at nå dit mål. Der bliver trænet teknik og vejrtrækningsøvelser men vigtigst af alt, fokuserer vi på at finde netop din stemme, udforske hvad den og du kan. Det kan være meget grænseoverskridende at skulle synge når man ikke er vant til det. Derfor er enetimer rigtig gode til at starte stille op og turde at åbne for lyden, og hos Ida er du i helt trygge hænder.

Define Your goals

SO MUCH MORE THAN JUST A STUDIO