Copenhagen Dance Space

Uge Skema

Transform yourself

Her er vores skema for 2020/2021

MANDAG

9.00 – 15.00
Copenhagen Dance Education

16.00 – 17.00
CDS #GetFit

17.00 – 18.30
Pro Class  Application

18.30 – 20.00
Josefin Company Class

20.00 – 22.00
WORK PROGRAM #3

TIRSDAG

9.00 – 15.00
Copenhagen Dance Education

18.00 – 19.00
Exclusive Teen Program
Commercial

19.00 – 20.30
Contemporary 
Company Class (Technique based)

20.30 – 22.00
Performance Class #3

ONSDAG

9.00 – 15.00
Copenhagen Dance Education

16.00 – 17.00
CDS #GetFit

19.00 – 20.30
Ladies Class Heels Choreography & Technique Int.

20.30 – 22.00
Ladies Night
Heels 
Choreography
Adv.

TORSDAG

9.00 – 15.00
Copenhagen Dance Education

19.00 – 20.30
Hip Hop Company Class Toby De Daran

20.30 – 22.00
Company Class
Choreography Adv.
1 film Class A Month

FREDAG

9.00 – 15.00
Copenhagen Dance Education

16.30 – 18.00
Exclusive Teen Program
Hip Hop & Grooves

18.00 – 19.30
Ida Vibe Danseteater

LØRDAG

10.00 – 11.00
CDS #GetFit

11.00 – 14.00
Take Yourself Serious Inkl. CDS #GetFit

14.00 – 15.30
Exclusive Teen Program
Kreativ dag, filmning, opgaver, partnering osv.

SØNDAG

13.30 – 14.45
Agency Prep

14.45 – 16.15
Commercial Class Simon, Victoria & Josefine 

17.45 – 19.15
House Of Talent Application

HOLDBESKRIVELSER

CDS uddannelsen varer 10 måneder, og har 25 timers undervisning om ugen. Under uddannelsen bliver eleverne trænet af række anerkendte danske undervisere, samt en række internationale såsom Brian Friedman US, Ricky Jinks UK, Maximilian UK m.m.

Eleverne har også mulighed for at rejse 10 dage til Los Angeles, hvor de vil blive præsenteret for dansemarkedet i L.A.

Eleverne slutter af med et afslutningsshow for venner og familie.

LÆS MERE

Konceptet er at samle 50 stærke kvindelige dansere I et ensemble som træner alt andet end hvad der ellers trænes på CDS, det er tid til at skabe de show girls CDS huser. TADA 50 træner alt indenfor show genren, musical, burlesque, cabaret, latin, standard, tap, jazz, musical jazz, kor træning, drama og meget mere.

TADA50 holder forestilling i Glassalen i Tivoli.

TADA50 – UDSOLGT – Vi starter ny årgang i august 2021. Tilmeld dig til sæson 21/22 her

LÆS MERE

På vores WALK123 program giver danseren de rette egenskaber til at kunne udtrykke sig på en scene med sin dans. Vi arbejder på det profesionelle niveau, og træneren vil derfor være Didde Mie From, som selv har danset for bl.a. Due Lipa, Pink, Rita Ora og mange flere.

MERE INFORMATION KOMMER. 

PROGRAM DEL AF SÆSON 2021/2022.

Ida Vibe Danse Teater giver danserne mulighed for at være en del af en gruppe som bruges til skoleforestillinger, videoer og andre anderledes kreative performances.
Ida Vibe bruger sin ugentlig time på at arbejde kreativt, hjælpe danserne med at udvikle deres improvisations talent samt at udtrykke sig via freestyle.
Hele gruppen arbejder på mindre og større forestillinger som bruges til forskellige ting. Danserne kan også blive booket og lønnet for jobs.

SE MERE

Et komprimeret intenst dansekoncept for dig som ønsker at fokusere på udførelse, teknik, styrke, basics, fysisk træning og egen udvikling. Dette hold er inspireret af tankegangen fra CDS uddannelsen Copenhagen Dance Education og giver eleven samme fokus som på uddannelsen, men i et komprimeret koncept.

MERE INFORMATION KOMMER. 

PROGRAM DEL AF SÆSON 2021/2022.

MERE INFORMATION KOMMER. 

PROGRAM DEL AF SÆSON 2021/2022.

 

På Josefin’s company class kan man ikke vide præcis hvilken dansetime man får, da det kan være moderne inspireret, commercial kreativt eller mere grooves med lidt stage vibe. Alle dansetimer har det samme til fælles; at det altid er Josefin der underviser og har fokus på at hjælpe elever med at få et mere universelt trinsprog og personligt udtryk. Der er fokus på musikalitet og kvalitet i bevægelserne. Derudover er der fokus på individuel feedback, at blive udfordret mentalt, samt rykke sin forståelse indenfor dansens udførsel.

Contemporary Company Class er holdet til dig der elsker at udtrykke dig via din dans, med koreografi lavet til at du kan udforske følelser, stemninger og komme langt ud i dit trinsprog.

Her undervises contemporary, moderne, experimental hip hop, improvisation og teknik. Undervisere på dette hold er Ricky Jinks, Ainsley Ricketts, Mille Lund, Nikoline Due, Jens Brønddum, Sam Parry, Stephanie Thomasen, Mark Phillip, Didde Mie From og mange flere.

Exclusive Teens Program har eksisteret siden 2016 og har bl.a. optrådt i Tivolis Koncertsal med rapperen Son of Sun, på Dansekapellet, og været i finalen i Danmark har Talent 2017.

Dette forløb er for unge talentfulde dansere, som er klar på at tage sin dans på et nyt niveau. 

SE MERE

Holdet for de øvede og professionelle dansere, som ønsker at deltage i en høj niveau time som er designet til at udfordre danserne og skabe situationer som de ville møde på jobs. Der trænes i alle stilarter, med primært fokus på performance og udførelse. Alle dansere presses maximalt og vil få en klasse som både udfordrer fysisk men også psykisk.

Vi skaber mock audition situationer, rehearsal situationer, filmer klasser, danser solo, arbejder med formationer og scene skift , spejle koreografi og alt det som hører med til at være en professionel danser. Dette hold kræver ansøgning.

På ladies class vil det primære fokus være at lave teknikken bag at danse i stiletter, både dreje i dem, gå i dem, pose i dem og listen fortsætter. Man vil lære koreografi i nogle klasser, mens andre klasser vil have fokus på selve teknikken og udtrykket bag. Få gange kan dette hold have en commercial time i flade sko eller en jazz time i bare fødder, men det er primært hæle der er fokus.

På Toby s hip hop dykker man ned i den genre han har skabt, og den unikke og specifikke måde at bevæge sig på. Tobys ønske er at alle elever udvikler deres talent og bliver teknisk dygtigere og ender med at blive stærke indenfor stilen. Hver time er baseret på koreografi materiale.

På dette hold får du som en elev en kæmpe fest, både Simon, Victoria & Josefine elsker genren pop commercial. På dette hold er der fokus på at være feminin, kunne de korrekte udførelser inden for stage commercial pop genren hvor fokus er at være skrap, ramme alt præcist og kunne finde sin indre kvinde frem.
Du skal have et ønske om at danse stort, fuldt ud og være klar på en klasse med 150 % energi.

Tilmeld dig her

Spar 15% på alle hold frem til juni 2021. 

  UNDERVISERE FRA HELE VERDEN

  Ainsley Ricetts

  CDE, WORK, Agency Prep, Ladies Night, Company Class, PRO Class, TEEN programmer, Commercial Class, Contemporary Class, CDS Koreograf

  Marie Lange

  Teen Programmer, Agency Class

  Didde Mie From

  CDE, Company Class, Leader of Work, Agency 1, Agency Prep, CdsAgency Class, Pro Class, Contemporary Class, Ladies Class, Ladies Night, CDS Koreograf

  Luc Boris André

  CDE, Agency 1, Teen Programmer, WORK 

  Fra vores fantastiske undervisere

  Udtalelser

  CDS Undervisere

  Her er nogle udtalelser

  Apply Today and Become Part of Our Family

  EAT. SLEEP. dance. REPEAT.