TAda

Taking A Different Approach

Et koncept som giver de øvede dansere ekstra vokabularier og teknikker

TADA

Taking A different approach

Konceptet er at samle en masse stærke kvindelige og mandelige dansere, I et ensemble som træner alt andet end hvad der ellers trænes på CDS, det er tid til at skabe de show girls CDS huser.

Man ankommer til træning I sort stramt tøj, latin sko eller små støvletter med viben fra Pineapple Dance Studio i London i slut 90’erne – all that jazz til de voksne ladies!!!

TADA træner alt indenfor show genren, musical, burlesque, cabaret, latin, standard, tap, jazz, musical jazz, kor træning, drama og meget mere.

TADA vil have lukkede fremvisninger for Rene Winther, Vicky Leander og flere danske koreografer indenfor show branchen.

TADA får I foråret 2021 en ægte burlesque forestilling på en dansk klub/fest etablissement, hvor der vil være lagt i selen til glimmer, glam og show!

Dette show vil have nogle vilde koreografer fra UK på tapetet som er anerkendte inden for disse genre. Showet laves over 3 intense weekend forløb primært, på baggrund af de udenlandske koreografer – men sammensættes kunstnerisk af Josefin Canfield. 

Vi er mega excited over dette koncept – og ja der er få pladser ledige så skynd dig at ansøg idag.!

Holdet vil koste 6.900,00 kr. inkl. forestillinger med kostumer, makeup artister og koreografer, koncept videoer, lukkede show cases og fotoshoot med stil, som vil være brugbart til en audition af samme genre.

Depositum og sikring af pladsen er 3.450 Kr.

Resten betales ved sæsonstart. 

– “A Little bit of naughty is a little bit nice. She’s. whole lot of glam, sweet, sugar, sex and spice!”

Apply Today and Become Part of Our Family

Copenhagen Dance Space becomes your identity