Workprogram

Transform yourself

på workprogram træner vi dansere professionelt

CDS

workprogram

Hoved ideen bag WORK er at arbejde med dansen som et underholdende sprog, der kan give danseren de helt rigtige redskaber til at optræde og udtrykke sig på en scene med sin dans.

Navnet WORK refererer til det faktum at programmet handler om at gøre danserne klar til at arbejde, med alle de redskaber, `industry`classes mm. det kræver.

Derudover er 60 % af timerne i stilletter, så danserne lærer at WORKE deres hæle, da de fleste kommercielle jobs for kvindelige dansere indebærer at man kan danse i de 10 CM.

Didde Mie har håndplukket de bedste danske undervisere, men primært vil der undervises af udlandske dansere som Christin Olesen, Andye J, Lisa Spencer, Irene Salvi, Simon Glæsel, Ainsley Rickets og mange flere.

Didde Mie vil være elevens faste tilknytning, der følger elevens udvikling og giver dem de rette redskaber til at tage deres dans længst muligt. Ud over de faste ugentlige timer får danseforløbet månedlige scene tider på større og mindre scener i KBH og DK samt fotoshoot, mock auditions løbende, små lukkede show cases for branche folk og fokus på den kommercielle dansescene i dens mange afskygninger.

 

Netop derfor er der både træning i at klare audition situationer, at kunne lip synke samtidig med man danser, lære basic latin trin, teknik i drejninger og walks og meget mere. Dette forløb gør danseren så alsidig som mulig inden for den kommercielle scene i underholdnings branchen.

Didde Mie arbejder selv i udlandet og kommer derfor løbende hjem med inspiration og guldkorn at dele. Didde har danset for kunstnere som Pink, Robbie Williams, Kylie Minoque, Camilla Cabello, Dua Lipa, Black Eyed Piece, Emeli Sande, Rita Ora, Fleur East m.fl. Samt koreografer som Brian Friedman, Charm Ladonna, Fatima & Lukas McFarlane. 

UGENTLIGE TIMER:

– Er dette program noget for dig?

for tilmedling af workprogram 20/21:

Her bedes du sende en kort beskrivelse af dig selv, 
forklaring på hvorfor du netop ønsker at starte på WORK forløbet og en video hvor du danser.

Forløbet koster DKK 22.500,- eller DKK 33.000,- inkl. studietur til London i 2021.

Betalingen (DKK 22.500) foregår i rater af 2 – 12.500,- ved tilmelding og derefter 10.000,- d. 1. august

For yderligere spørgsmål til forløbet og tilmelding til audition: copenhagendancespace@gmail.com

Check out our work

Take a peek from our WORKPROGRAM Photoshoots

Hør tidligere medlemmers

udtalelser her

get your game on

Sign up today!